Detergent lichid pentru tesaturi, 4,4L, Renew Black Perwoll 54002

Marca produsului:
Cod produs:
54002
108,53 Lei
Ai nevoie de ajutor?
0731 839 669 / 0731 839 607 9:00-17:00 L-V
Beneficii
Distribuie
easyboxAcest produs poate fi ridicat din locker EasyBox Sameday

Detergent lichid Perwoll Renew Black 4,4L  , 80 spalari



• Reda intensitatea culorilor inchise: detergentul lichid Perwoll Renew Black are grija intr-un mod activ de hainele negre si de culorile inchise, previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorii pentru mai mult timp.

• Haine ca noi de la prima spalare: datorita formulei sale, detergentul Perwoll Renew Black reda intensitatea culorilor inchise, netezind si intarind fibrele textile, reparand micro-fisurile acestora, pentru ca hainele sa arate ca noi inca de la prima spalare.  

• Curata intr-un mod delicat: detergentul Perwoll Renew Black curata fibrele hainelor inchise la culoare cu aceeasi eficienta si grija indiferent de tipul tesaturii si de temperatura la care ruleaza programul de spalare.

• Eco-friendly: detergentul lichid Perwoll Renew Black are in compozitia sa peste 90% ingrediente de origine naturala.  

Descopera detergentul Perwoll Renew Black – ingrijire ideala pentru hainele negre si culorile inchise. Noul detergent ofera atat o curatare blanda, cat si stralucire hainelor inchise datorita noii formule, dand hainelor un efect de reinnoire vizibil dupa cateva spalari. Datorita formulei, produsul reda intensitatea culorilor inchise, netezind si intarind fibrele textile, pentru ca hainele sa arate ca noi inca de la prima spalare. Acest detergent are in compozitia sa peste 90% ingrediente de origine naturala. 

 

 

Specificatii
brandPerwoll
modeldetergent
tiplichid
livrabil la easyboxDa
Scrie si tu o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs:Detergent lichid pentru tesaturi, 4,4L, Renew Black Perwoll 54002
Evaluarea ta

CELE MAI BINE VANDUTE