Etichete autoadezive in coli

Etichete autoadezive in coli

Bine ai venit in universul etichetelor autoadezive! Avem o gamă atat de larga si variata, incat la un moment dat, acestea ar putea fi usor confundate cu seturi de stickere, luand in calcul culorile sau de diversitatea formelor acestora. Insa noi oferim produse serioase, orientate catre majoritatea nevoilor clientilor nostri, asadar consideram ca o gama diversificata este o dovada clara de profesionalism.
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

Articolele 1-32 din 270

Seteaza descendent
etichete autoadezive

Iti oferim nu mai putin de 18 pagini cu câte 16 produse per pagina in sectiunea de etichete autoadezive. Asta doar pentru a sublinia din capul locului cat de variata este oferta noastra. Asadar, orice format iti trece prin minte, orice culoare si desigur, orice forma, acestea pot fi regasite rapid, dar cu rabdare, in oferta noastra de pe site.

Rolul etichetelor este desigur sa marcheze informatii importante despre continutul unui plic, al unei cutii, dar si a pachetelor ce urmeaza a fi livrate, etichete pentru coduri de bare, mailing-uri, preturi, pentru vanzarea cu amanuntul sau pentru inventariere si codificare. In fond, cum s-ar spune, doar imaginatia voastra este limita pentru utilizarea etichetelor noastre.

Vei gasi de asemenea formate diferite, orientate nevoilor tale, etichete ce pot fi lipite pe orice suprafețe, majoritatea fiind disponibile cu adeziv permanent. De asemenea, exista in oferta noastra si etichetele colorate, acestea putand fi achizitionate in diverse forme, precum cele rotunde sau cele dreptunghiulare. Mai avem in gama de produse și etichetele autoadezive rezistente la intemperii, daca planifici sa le folosesti pentru un mediu mai aspru, dar si cele pentru sigiliu, astfel incat sa te asiguri rapid daca cineva a intervenit peste treaba pe care tu ai considerat-o incheiata: aceste etichete speciale se pot lipi pe orice suprafata si au o rezistenta foarte mare la temperaturi scazute (-20 de grade) sau foarte inalte (plus 80 de grade). In momentul în care cineva doreste sa desfaca eticheta-sigiliu, acesta se desprinde insa lasa insemnul stop și un desen format din mai multe patrate de mici dimensiuni pe obiectul pe care a fost lipt. Astfel, vei sti clar ca cineva a umblat peste cele planificate de tine. Te invitam sa vezi toata gama noastra de etichete autoadezive!

Cum să alegi o sonerie inteligentă Pentru a găsi soneria inteligentă potrivită pentru casa dvs., va trebui să vă puneți...
Citeste articol →