Hartie tipar digital

Hartie tipar digital

Atunci cand esti in cautarea unui print de calitate, nu este suficient doar sa folosești o imprimanta buna, ci de asemenea si o hartie de inalta calitate. Tocmai de aceea, noi va oferim doar hartie digitala pentru copiator sau imprimanta, de la brand-uri renumite, precum Xerox, Color Copy sau Colotech. Atat dimensiunile si formatele sunt diversificate, prin urmare va invitam sa rasfoiti prin ofertele noastre pentru a gasi soluția ideala pentru dumneavoastra.
Filtreaza
Filtreaza produsele
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

Articolele 1-32 din 100

Seteaza descendent
hartie digitala

Hartia este baza oricărui print, fie ca vorbim despre cele de imprimanta, fie ca le amintim pe cele ale copiatoarelor. Iar rezultatul se vede dupa ce imprimanta sau copiatorul scoate rezultatul prin spatiul dedicat. Nu ești multumit de ceea ce vezi? Inseamna ca nu ai folosit o hartie digitala de calitate.

La fel ca orice alt obiect, hartia are numeroase specificatii, insa ca sa mentinem lucrurile cat se poate de simple, le vom numi pe cele mai importante dintre acestea. Denstitatea unei coli este importanta, insa aceasta nu reflectă greutatea acesteia, gramajul asa cum este specificat peste tot - aceasta fiind greșeală comună, ci calitatea. Prin urmare, acesta este una dintre cele mai importante carcateristici atunci când achiziționezi un pachet de coli. Totodată, se mai menționează point size-ul care reprezintă grosimea colii de hârtie, dar care nu este trecut de regula in specificatiile hartiei - pentru a intelege mai bine diferentele, carțile de vizita spre exemplu sunt imprimate pe hartie groasa, pe cand cele pentru imprimante - reprezinta hartiile mai subtiri.

Exista de asemenea si specificatia legata de luciul hartiei, aceasta reprezentand cantitatea de lumina reflectata de catre o pagina alba. Cu cat o coala este mai deschisa, cu atat culorile imprimate vor fi mai vii si vor avea un contrast mai bun. Separat de luciu, este vorba despre culoarea hartiei, care poate fi perfect alba sau poate duce catre diverse nuante de galben, unele mai deschise, altele mai inchise - spre finele spectrului disponibil. Rezultatul final al imprimarii mai tine desigur si cat de bine este calibrat monitorul sau de calitatea cernelei, astfel incat sa poți obtine rezultatul scontat. Desigur, aceste reguli sunt valabile pentru cei pretentiosi si pentru cei care asteapta un rezultat pe masura. De aceea la Papetti, va punem la dispoziție hartie digitala de la cei mai renumiti producatori de pe piata.

Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →