Dezinfectanti

Dezinfectanti

Dezinfectarea este procesul din care rezulta eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor. Ea se realizeaza de obicei folosind substante dezinfectante. Parcurgeti oferta si veti gasi zeci de dezinfectanti de ajutor la curatenie

. Veti gasi inclusiv Dezinfectantii pentru maini, pe baza de alcool (etanol) ce ajuta la prevenirea raspandirii microbilor si a bacteriilor care cauzeaza boli, in special in medii aglomerate, cum ar fi scolile si birourile.
Filtreaza
Filtreaza produsele
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

Articolele 1-32 din 35

Seteaza descendent
Pagina,module"

Exista mai multe metode de a dezinfecta suprafetele. Printre cele mai la indemana sunt cele clasice, precum servetele umede, spray-uri dezinfectante, produse speciale pentru covoare sau substante dezinfectante pentru turnat in apa.

Dezinfectantele sunt substanțe antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele dăunătoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte puține dezinfectante sunt capabile să sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde și de modul cum sunt aplicate dezinfectantele.

Dezinfectantul perfect ar trebui să sterilizeze perfect materialul pe care este aplicat, fără a provoca daune organismului infestat sau mediului, să fie ieftin și non-coroziv. Din păcate, dezinfectantul ideal încă nu există, acestea putând fi prin natura lor chiar mortale.

Dezinfectantele fabricate pentru folosință în gospodărie au de obicei o substanță în plus: bitrexul, o substanță amară care să descurajeze pe cei care încearcă să ingereze dezinfectantul.

dezinfectanti
Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →