Folie cu bule

Folie cu bule

Folie cu bule

- Folia cu bule este fara doar si poate una dintre cele mai accesibile și cele mai cunoscute variante de a ambala diverse obiecte sau produse. Iti oferim foilii cu bule in doua sau trei straturi, cu bule mici sau mari, disponibile in varii dimensiuni sau densitati. Mai mult decat atat, pentru cei mai pretentiosi, avem si folie tratata antistatic sau folie acoperita cu hartie kraft, astfel incat sa poți nota orice-ti doresti pe aceasta..

Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

21 Articole

Seteaza descendent

Folia cu bule nu reprezinta doar un mod de a petrece timpul liber, spargandu-le succesiv, spre amuzamentul propriu. Nu, nicidecum. Folie cu bule este fara niciun dubiu, una dintre cele mai sigure metode de ambalare pentru majoritatea produselor pe care trebuie sa le expediezi clientilor. Asta deoarece spatiile umplute cu aer asigura siguranta necesars in caz de impact, mai ales daca sunt folosite doua sau mai multe folii pentru impachetare - in functie de cat de fragil este obiectul ce urmeaza a fi expediat. In limba engleza, denumirea de Bubble Wrap este marca inregistrata inca din 1960, de cand prima companie din lume, Sealed Air, a inceput sa produca astfel de folii. Inventatorii au pus pe picioare acest produs in 1957, iar astazi a devenit una dintre cele mai populare metode de ambalare a produselor, fie ele fragile sau nu. Bulele de aer sunt disponibile desigur in mai multe dimensiuni si formate pentru a fi adaptate nevoilor de transport sau gradului de protectie si pot masura in diametru de la doar 6mm pana la 26mm! Modelul cel mai popular masoara in diametru 1 cm. In functie de produsul pe care-l expediezi, poate sa difere si calitatea foliei. Asa cum poti observa in gama noastra, poti opta pentru o folie cu bule antistatica, de utilizat in cazul aparatelor electronice. De fapt, acest ambalaj este atat de popular, incat are si o sarabatoare proprie, denumita în America Bubble Wrap Appreciaition Day, unde lumea se intalneste pentru a pocni faimoasele bule, spre propriul amuzament. In gama noastra găsești diverse produse, in doua sau în 3 straturi, cu dimensiuni distincte - chiar si la 125 x 1.6m, in varianta antistatica sau chiar in varianta cu hartie kraft, aceasta facilitand inscrisul sau stampilarea direct pe folie de bule, economisind astfel inca un strat de hartie aditional, ce ar putea fi adaugat ambalajului.

folie cu bule
Cum să alegi o sonerie inteligentă Pentru a găsi soneria inteligentă potrivită pentru casa dvs., va trebui să vă puneți...
Citeste articol →