Caiete si registre

Caiete si registre

Caietele cu spira se deosebesc de cele prinse in capse sau lipite prin flexibilitatea pe care o confera. Desi se presupune ca vorbim despre un produs de la sine inteles, nu toate caietele sunt proiectate la fel. Diferentele se fac simtite in detalii precum materialul copertei, gramajul, forma de invatamant pentru care este recomandat, modul de prindere, numar de file sau liniatura.
Filtreaza
Filtreaza produsele
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

Articolele 1-32 din 214

Seteaza descendent

In oferta veti gasi cele mai cautate modele de caiete si registre; rezistente, capsate sau pe spirala, potrivite pentru o varietate de discipline precum muzica, biologie, geografie sau matematica, cu liniaturi diverse, de la dictando la velin.

In aceasta categorie regasim si produse mai nisate, precum blocuri de caligrafie sau desen, concepute special pentru a schita orice idee, indiferent ca folositi cerneala, vopsea sau markere pe baza de alcool sau apa.

Copertile caieteleor propun design-uri variate de la culori reci si sobre, potrivite pentru activitati administrative de zi cu zi pana la modele cu super-eroi sau personaje din desene animate ori referinte din cultura populara, adecvate pentru a-i tine pe scolari angrenati in indeletnicirile academice.

caiete si registre
Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →