Hartie pentru formate mari

Hartie pentru formate mari

Filtreaza
Filtreaza produsele
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

Articolele 1-32 din 58

Seteaza descendent
Pagina,module"

hartie pentru formate mari

Hartie pentru formate mari, de cea mai buna calitate

Papetti va ofera o gama variata de hartie pentru formate mari la preturi avantajoase.

Puteti gasi hartie pentru formate mari la dimensiunile: A0, A1, A2, A3 si la gramaje diferite: 75 g/mp, 80 g/mp, 90 g/mp, 180 g/mp.

Tinand cont de diversitatea de hartie existenta pe piata in acest moment, cred ca va intrebati cum puteti sa alegeti tipul de hartie potrivit. Adevarul este ca nu exista un tip de hartie perfect, dar la Papetti exista hartie pentru formate mari de cea mai buna calitate.

La Papetti gasiti hartie pentru formate mari cu greutate cuprinsa intre 75 g/mp, 80 g/mp, 90 g/mp, 180 g/mp. In plus, ca sa nu aveti probleme de curbare a fotografiilor in timpul imprimarii, exista hartii foto prevazute cu straturi de protectie suplimentare, cu ajutorul carora aceasta rezista la umezeala si usuca cerneala instant. Mai mult puteti opta si pentru tipul finisajului hartiei: mat sau lucios.

Hartia Mata - suprafetele mate nu reflecta lumina si se folosesc mai ales atunci cand sunt acoperite cu sticla sau laminate. Prezinta un contrast mai mic decat suprafetele lucioase. Culorile sunt putin mai deschise pe hartia mata.

Hartia lucioasa este o hartie de calitate care este creata astfel incat sa redea imagini clare, avand culori vibrante si contrast puternic. Se foloseste mai ales pentru lucrari comerciale si portofolii, deoarece pozele obtinute sunt mai atractive.

Orice tip de hartie pentru formate mari cauti, Papetti iti pune la dispozitie hartie de cea mai buna calitate la preturi accesibile de la branduri precum: NNB si Xerox etc.

Hartia comercializata de Papetti este de o calitate foarte buna, iar raportul de pret este exceptional.

Să-i lămurim și pe cei care nu sunt foarte familiarizați cu termenul de hartie plotter, înainte de a vă vorbi despre gama pe care o oferim pe site-ul nostru.

Hartia de plotter este de regulă concepută pentru formate mari, pentru imprimante speciale care pot "duce" astfel de dimensiuni. Numele poate părea din epoca trecută, căci imprimante plotter nu se mai utilizează, acesta fiind înlocuit de un cap cu jet de cerneală, însă denumirea a rămas aceeași, chiar dacă tehnologia de imprimare pe această hârtie specifică s-a schimbat complet.

Din momentul fabricației, aceasta vine pe o rolă imensă care ulterior este tăiată pentru a satisface nevoia diferitelor formate. Astfel, hârtia de plotter poate fi achiziționată sub formă de pachet, cu mai multe foi sau pur și simplu ca rolă, mai mare sau mai mică, în funcție de necesități. Foile oferite în pachet, în format A3 sau A4, de la Gateway sau Schoellershammer, sunt ideale pentru proiectare, desen tehnic, imprimante laser sau copiatoare laser.

Hârtia are o suprafață foarte fină și netedă, având totodată o transparență ridicată și este rezistentă stresături repetate. Diferența dintre cele două brand-uri este făcută de gramajul hârtiei în cauză, diferit fiind totodată și prețul. când vine vorba despre hârtia de plotter sub formă de rolă, ai un standard de dimensiune de 0.9mx2m, însă cu diverse gramaje din care poți alege: 60-65h, 70-75g, 80-85g sau 90-95g. Așa cum subliniam și într-unul din textele precedente legate de hârtia digitală, gramajul nu reprezintă greutatea hârtiei, ci ne oferă un indiciu despre denistatea acesteia.

De aceea, hârtia cu cea mai mare densitate, de 90-95 grame, este de o treime mai scumpă decât cea care dispune de desitatea cea mai mică (60-65 de grame). Te invităm să iei contact cu întreaga noastră gamă de hârtie plotter și să faci cea mai bună alegere care s-ar potrivi la fix nevoilor tale.

Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →