Detergent lichid pentru tesaturi, 4,4L, Renew Blosoom Fiber Perwoll 54001

Marca produsului:
Cod produs:
54001
108,53 Lei
Ai nevoie de ajutor?
0731 839 669 / 0731 839 607 9:00-17:00 L-V
Beneficii
Distribuie
easyboxAcest produs poate fi ridicat din locker EasyBox Sameday

Detergent lichid pentru rufe Perwoll Renew Blossom, 80 spalari, 4.4L


  • Reda stralucirea culorilor: detergentul lichid Perwoll Renew Blossom curata rufele, redandu-le culoarea si ingrijind fibrele textile in acelasi timp.
  • Parfum floral si elegant: detergentul Perwoll Renew Blossom netezeste fibrele hainelor pentru ca acestea sa isi pastreze catifelarea si supletea, invelindu-le intr-un parfum floral si elegant care persista.
  • Curata cu blandete: detergentul lichid Perwoll Renew Blossom este conceput pentru toate tipurile de haine, indiferent de culoare sau tesatura, curata fara sa deterioreze fibrele, astfel incat hainele sa isi mentina forma mai mult timp.
  • Eco-friendly: detergentul lichid Perwoll Renew Blossom are in compozitia sa peste 90% ingrediente de origine naturala.

Descopera detergentul Perwoll Renew Blossom – potrivit pentru toate tipurile de haine, indiferent de culoare sau tesatura. Acest detergent curata rufele, ingrijind fibrele textile pentru ca hainele tale sa arate ca noi mai mult timp. In plus, reda stralucirea culorilor si ofera un parfum floral si elegant care persista. Perwoll Renew Blossom este conceput pentru a fi la fel de eficient indiferent de temperatura setata pentru programul de spalare. Detergentul are in compozitia sa peste 90% ingrediente de origine naturala.

 

Specificatii
brandPerwoll
modeldetergent
tiplichid
livrabil la easyboxDa
Scrie si tu o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs:Detergent lichid pentru tesaturi, 4,4L, Renew Blosoom Fiber Perwoll 54001
Evaluarea ta

CELE MAI BINE VANDUTE