Chat with us, powered by LiveChat
Filtreaza dupa
Optiuni cumparare

Manusi unica folosinta

Utilizand

manusi unica folosinta de protectie

, vei fi protejat de substante nedorite sau periculoase. Profita de reduceri si fii in siguranta!

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

Setati descendent

Manusi de unica folosinta - protectie optima

Protejeaza-te purtand manusi unica folosinta atunci cand mergi in zone aglomerate, de exemplu la cumparaturi sau prin mijloacele de transport. Astfel vei evita atingerea directa a zonelor posibil infectate. Dupa cum stii, exita doua tipuri de manusi unica folosinte, clasate in functie de materialul din care sunt confectionate. Acestea pot fi din latex sau nitril.

Manusi Latex – Aceste manusi unica folosinta se muleaza mult mai bine pe forma mainilor tale. De asemenea, oferta protectie si performanta excelenta intr-o varietate de domenii precum cea medicala si dentara (utilizate la scara larga), ingrijirea persoanelor, servicii alimentare, igienizare si multe altele.

Manusi Nitril – Acest material este unul ce rezista foarte bine la temperaturile ridicate. De asemenea, este rezistent la grasime, ulei si la substantele chimice commune. Manusile din nitril sunt deseori utilizate in industria medicala datorita rezistentei lor ridicate la perforare. In plus, acesta nu poate provoca alergii.

Fii in siguranta cu manusi de unica folosinta - disponibile pe Papetti.ro

Manusile de unica folosinta sunt manusi destinate unei singure utilizari, iar apoi trebuiesc aruncate.Acestea iti pot proteja sanatatea si ajuta la impiedicarea raspandirii germenilor si infectiilor.

In industria medicala, unele dintre cele mai utilizate produse de siguranta sunt aceste manusi unica folosinta. Atunci cand sunt purtate, ajuta la prevenirea contaminarii intre persoane.

Iti recomandam sa utilizezi manusi unica folosinta atunci cand te expui unui mediu populat. Achizitioneaza de la Papetti manusi medicale pentru un plus de protectie!

 1. Apă minerală plată sau carbogazoasă? Care e mai bună?
  Apă minerală plată sau carbogazoasă? Care e mai bună?
  Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa corespunzător, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Faptul că organismul uman se schimbă la nivel celular într-un ritm de 15% la copii și 6% la adulți în fiecare zi ne arată importanța sa vitală. Care e diferența dintre "apa plată" si "apa minerală" ? In folclorul popular numim "apă plată"-apa minerală plată si...
 2. Lista rechizitelor necesare la gradinita
  Lista rechizitelor necesare la gradinita
  Iti prezentam in cele ce urmeaza lista rechizitelor necesare la gradinita. Este un minim necesar pentru ca in functie de cerintele fiecarei educatoare la aceasta lista se pot adauga diverse alte materiale mai ales in zona de creativ GRUPA MICA GRUPA MARE ghiozdan gradinita ghiozdan gradinita penar penar caiet velin A5 caiet velin A5 caiet desen mic bloc desen mic coperta caiet A5 coperta caiet A5 coperta caiet desen mic coperta...
 3. Cum îți pregătești copilul pentru grădiniță.
  Cum îți pregătești copilul pentru grădiniță.
  Începerea grădiniței este crucială pentru dezvoltarea socială a copilului tău Este extrem de important cum iți pregătești copilul pentru  grădiniță. Prima zi de grădiniță este momentul când copiii încep să înțeleagă importanța prietenilor, a lor înșiși și a societății în ansamblu. Este important sa inceapă bine, astfel incât să vadă lumea ca pe un loc minunat și fascinant, iar relațiile cu ceilalți să fie considerate necesare...
 4. Cum aleg ghiozdanul potrivit pentru copilul meu?
  Cum aleg ghiozdanul potrivit pentru copilul meu?
  De ce este asa de important sa aleg ghiozdanul potrivit pentru copilul meu? Toamna, aduce cu ea freamatul unui nou inceput de gradinita sau de scoala. Aerul vibreaza de emotiile celor care abia se vor cunoaste si ale celor care se vor revedea dupa o vacanta plina de aventuri si relaxare. Odata cu noile inceputuri de gradinita si de scoala, vin si responsabilitatile, precum achizitionarea rechizitelor. Iar una dintre cele mai importante este gasirea unui...