Manusi unica folosinta

Utilizand

manusi unica folosinta de protectie

, vei fi protejat de substante nedorite sau periculoase. Profita de reduceri si fii in siguranta!

Filtreaza
Filtreaza produsele
Vizualizare ca Matrice Lista
pe pagina

10 Articole

Seteaza descendent

Manusi de unica folosinta - protectie optima

Protejeaza-te purtand manusi unica folosinta atunci cand mergi in zone aglomerate, de exemplu la cumparaturi sau prin mijloacele de transport. Astfel vei evita atingerea directa a zonelor posibil infectate. Dupa cum stii, exita doua tipuri de manusi unica folosinte, clasate in functie de materialul din care sunt confectionate. Acestea pot fi din latex sau nitril.

Manusi Latex – Aceste manusi unica folosinta se muleaza mult mai bine pe forma mainilor tale. De asemenea, oferta protectie si performanta excelenta intr-o varietate de domenii precum cea medicala si dentara (utilizate la scara larga), ingrijirea persoanelor, servicii alimentare, igienizare si multe altele.

Manusi Nitril – Acest material este unul ce rezista foarte bine la temperaturile ridicate. De asemenea, este rezistent la grasime, ulei si la substantele chimice commune. Manusile din nitril sunt deseori utilizate in industria medicala datorita rezistentei lor ridicate la perforare. In plus, acesta nu poate provoca alergii.

Fii in siguranta cu manusi de unica folosinta - disponibile pe Papetti.ro

Manusile de unica folosinta sunt manusi destinate unei singure utilizari, iar apoi trebuiesc aruncate.Acestea iti pot proteja sanatatea si ajuta la impiedicarea raspandirii germenilor si infectiilor.

In industria medicala, unele dintre cele mai utilizate produse de siguranta sunt aceste manusi unica folosinta. Atunci cand sunt purtate, ajuta la prevenirea contaminarii intre persoane.

Iti recomandam sa utilizezi manusi unica folosinta atunci cand te expui unui mediu populat. Achizitioneaza de la Papetti manusi medicale pentru un plus de protectie!

Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →