Chat with us, powered by LiveChat

Manusi unica folosinta

Utilizand

manusi unica folosinta de protectie

, vei fi protejat de substante nedorite sau periculoase. Profita de reduceri si fii in siguranta!

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent

Manusi de unica folosinta - protectie optima

Protejeaza-te purtand manusi unica folosinta atunci cand mergi in zone aglomerate, de exemplu la cumparaturi sau prin mijloacele de transport. Astfel vei evita atingerea directa a zonelor posibil infectate. Dupa cum stii, exita doua tipuri de manusi unica folosinte, clasate in functie de materialul din care sunt confectionate. Acestea pot fi din latex sau nitril.

Manusi Latex – Aceste manusi unica folosinta se muleaza mult mai bine pe forma mainilor tale. De asemenea, oferta protectie si performanta excelenta intr-o varietate de domenii precum cea medicala si dentara (utilizate la scara larga), ingrijirea persoanelor, servicii alimentare, igienizare si multe altele.

Manusi Nitril – Acest material este unul ce rezista foarte bine la temperaturile ridicate. De asemenea, este rezistent la grasime, ulei si la substantele chimice commune. Manusile din nitril sunt deseori utilizate in industria medicala datorita rezistentei lor ridicate la perforare. In plus, acesta nu poate provoca alergii.

Fii in siguranta cu manusi de unica folosinta - disponibile pe Papetti.ro

Manusile de unica folosinta sunt manusi destinate unei singure utilizari, iar apoi trebuiesc aruncate.Acestea iti pot proteja sanatatea si ajuta la impiedicarea raspandirii germenilor si infectiilor.

In industria medicala, unele dintre cele mai utilizate produse de siguranta sunt aceste manusi unica folosinta. Atunci cand sunt purtate, ajuta la prevenirea contaminarii intre persoane.

Iti recomandam sa utilizezi manusi unica folosinta atunci cand te expui unui mediu populat. Achizitioneaza de la Papetti manusi medicale pentru un plus de protectie!

 1. Tork. Ghidul produselor Tork. Dispensere si consumabile
  Tork. Ghidul produselor Tork. Dispensere si consumabile
  Sapunurile, servetelele, prosoapele precum si dozatoarele sau dispenserele Tork ajuta la mentinerea unei igiene adecvate la costuri dintre cele mai bune. Folosind materiale de cea mai buna calitate produsele Tork reusesc sa micsoreze consumul, gradul de satisfactie al utilizatorului ramanand la un nivel ridicat. Dispenserele si dozatoarele au un design modern si finisaje de calitate. Dintotdeauna oamenii si-au dorit sa stea, sa lucreze si sa manance intr-un loc sigur si...
 2. Distrugatoare de documente. Niveluri de securitate.
  Distrugatoare de documente. Niveluri de securitate.
  Niveluri de securitate pentru distrugerea hârtiei Ce nivel de securitate aveți nevoie pentru mărunțirea hârtiei? Atunci când căutați un nou distrugator de documente, veti citi in caracteristicile tehnice despre nivelul de securitate al aparatului. De exemplu P2, P3 sau P4. Ce înseamnă nivelul de securitate și de ce este important să îi acordați atenție atunci când cumpărați un distrugator de documente? În această pagină va vom explica nivelurile de securitate ale distrugatoarelor de documente...
 3. Distrugatoare de documente. Ghid complet.
  Distrugatoare de documente. Ghid complet.
  Ce este un distrugator de documente? Un distrugator de documente este un dispozitiv electronic folosit pentru a mărunți documente (mai ales pe cele confidențiale sau sensibile) în particule care nu pot fi citite. Distrugatoarele  maruntesc hartia cu un set de lame rotative ascutite conduse de un motor electric. Depinde de tipul lamelor  rotative cât de mici vor deveni particulele de hârtie. Un distrugator de documente poate transforma hartia in benzi...
 4. Hartie de copiator A4 reciclata. Ghid complet.
  Hartie de copiator A4 reciclata. Ghid complet.
  Cand a inceput reciclarea hartiei? La 28 aprilie 1800, un producator de hartie englez pe nume Matthias Koops a primit primul brevet de inventie pentru reciclarea hartiei (brevetul englez nr. 2392) intitulat: Extragerea cernelii din hartie si transformare unei astfel de hartii in pulpa. In 1801, Koops a deschis o fabrica de hartie in Anglia, care a fost prima din lume care a produs hartie reciclata folosind deseuri din hartie folosita. Doi ani mai tarziu, fabrica lui Koops...