Masti protectie

Atat pentru siguranta ta cat si a celor din jurul tau, alege sa porti

masti protectie de calitate

ce creaza o bariera eficienta de filtrare a aerului, minimizand astfel orice risc.

Masti protectie - mereu in siguranta

In contextual actual s-au create diferite studii ce releva faptul ca daca toate lumea ar purta masti protectie atunci cand sunt in spatial public/ locurile de intalnire a mai multe persoane, riscul transmiterii virusurilor s-ar diminua.

Masti protectie pentru siguranta ta

Tu stii sa folosesti corect o masca protectie? In primul rand, inainte de punerea acesteia, mainile trebuiesc spalate si dezinfectate. Cu ajutorul elasticelor/ sforilor se fixeaza masca protectie de cap, fie prin pozitionarea elastitelor in spatele urechilor, fie prin legarea sforilor in spatele capului. Acestea ar trebui bine stranse, pentru a evita alunecarea. Mai apoi se alungeste masca protectie peste nas si gura, pana sub barbie.Cu ajutorul firului metallic din partea suprioara se fixeaza pe nas. Important este ca atunci cand doresti sa dai masca protectie jos, sa te folosesti de elastice/ sfori, fara a atinge partea exterioara.

Daca esti in cautare de masti protectie din trei straturi, alege pachetele de la Papetti. Masca are certificate CE si o poti achizitiona la pachetele de 50 de bucati. Pretul este unul competitive, comparativ cu piata. Atat stratul exterior cat si stratul interior al acestor masti protectie este format din fire tesute de polipropilen. Materialul filtrant este compus din fire topite de polipropilena.

Gama de masti protectie de la Papetti permite o respiratie fara efort si constituie o bariera eficienta de filtrare, protejand caile respiratorii. Achizitioneaza-le pentru protectia ta si a celor dragi tie!

Ceaiul este o băutură făcută prin infuzarea frunzelor uscate, a mugurilor sau a tulpinilor unei plante numită Camellia sinensis în...
Citeste articol →
Apa este unul dintre cei mai importanți factori pentru susținerea vieții umane. Corpul nostru depinde de apă pentru a funcționa...
Citeste articol →