Detergent gel pentru tesaturi, 1,71L, Sensitive Gel Persil 51239

Marca produsului:
Cod produs:
51239
74,05 Lei
Ai nevoie de ajutor?
0731 839 669 / 0731 839 607 9:00-17:00 L-V
Beneficii
Distribuie
easyboxAcest produs poate fi ridicat din locker EasyBox Sameday
Persil Sensitive Gel – experimenteaza rufe curate si grija pentru pielea sensibila. Persil Sensitive Gel are o formula special creata pentru hainele persoanelor cu pielea sensibila. 
Acesta nu contine coloranti, minimizand riscul de iritatii, find ideal pentru hainele copiior si ale bebelusilor. Curata rufele albe si colorate, lasand un miros placut si delicat. 
Formula certificata de ECARF, destinata consumatorilor cu piele predispusa la iritatii.
Pentru o lume mai curata: Dur cu petele, bland cu planeta. 

Persil Deep Clean contine 92% ingrediente biodegradabile* si are un ambalaj reciclabil. 
 
Poti economisi energie la fiecare spalare, deoarece Persil este eficient chiar si la temperaturi scazute, incepand de la 20 °C.  Acum si in viitor, Persil se angajaza sa lupte impotriva murdariei si sa respecte planeta in acelasi timp. 
 
Beneficiile Produsului:                                                                                                                    
Formula unica: Persil Sensitive are o formula unica ce curata in profunzime rufele, prevenind iritatiile pentru pielea sensibila.
Persil Sensitive Gel nu contine coloranti, pentru a preveni riscul de iritatii, fiind astfel un detergent ideal pentru hainele copiilor si bebelusilor.
Prospetime pentru masina de spalat: Acest detergent lichid descompune petele in particule foarte mici ce nu se mai depun in masina de spalat. Astfel, aceasta nu va capata in timp miros neplacut.
Pentru o lume mai curata: Conceput pentru a elimina petele de pe haine, detergentul Persil este ambalat in recipient reciclabil si contine 92% ingrediente biodegradabile.
 Salveaza Energie: Gratie puterii formulei sale, detergentul pentru rufe Persil te ajuta sa economisesti energie la fiecare spalare, fiind eficient chiar si la temperaturi scazute, incepand de la 20 °C. 

 

 
Specificatii
brandPersil
modeldetergent
tiplichid
livrabil la easyboxDa
Scrie si tu o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs:Detergent gel pentru tesaturi, 1,71L, Sensitive Gel Persil 51239
Evaluarea ta

CELE MAI BINE VANDUTE